Zoom izbjeljivanje

Nazovite nas! +385 (0)1 4646 537

Iskustva korisnika

Moj stomatolog i Zoom! su mi uljepšali vjenčanje! Dobila sam Zoom! tretman izbjeljivanja od strane obitelji kao vjenčani dar. Moj osmijeh sja sa svih fotografija s vjenčanja. Hvala ti Zoom!
— Dora, Zagreb

Strastveni sam pušač već dugi niz godina. Kada sam se našao usred promjene zaposlenja, odlučio sam nešto poduzeti oko svojih požutjelih zuba. Moj mi je stomatolog preporučio Zoom! Postupak je bio sasvim ugodan i brz, a rezultat sjajan. S novim sam osmijehom dobio i dodatno samopouzdanje potrebno za novi posao.
— Ivan, Rijeka

Zoom! me novim osmijehom pomladio za deset godina. Bila sam ugodno iznenađena koliko je to jednostavan i brz postupak. Preporučiti ću Zoom! svim svojim prijateljima kako bi i oni, sasvim bezbolno, u manje od sat vremena izgledali znatno bolje.
— Ružica, Split

Kava je moj strastveni porok. Popijem najmanje četiri šalice dnevno. Naravno, to se vidi i na mojim zubima. Stomatolog mi je preporučio Zoom! te, iako skeptičan, pristao sam ga probati. Nakon manje od sat vremena, zubi su mi bili najsvjetliji od kada znam za sebe. Razlika je bila dramatična!
— Hrvoje, Zagreb